Dior и Дженифър Лорънс

Dior и Дженифър Лорънс

Както споменахме в една от статиите ни, лице на френската модна линия на Christian Dior тази година e прелестната старлетка Дженифър Лорънс. Тя заслужено пое това ново за нея амплоа на модел след, като показа колко нежно и неустоимо и стоят моделите на бранда, по време на много от наградите през изминалите месеци. Въпреки лекия фал, който тя от вълнение направи с падане по стълбите по време на връчване на Оскар за главна женска роля за „Наръчник на оптимистта”, всички се изправиха на крака и я аплодираха.

Тя се справи повече от блестящо, носейки модел на Раф Симънс (дизайнер на Dior) и като истински професионалист позираше и с достойнство си прибра наградата. През пролетно – летния сезон на 2013 може да я видите на реклами, билбордове и различни постери, където тя ще оглавява колекцията от чанти на световноизвестната марка . По време на интервю за заснемането на колекцията , Лорънс споделя, че обожава фотошопа и всичко свързано с него. Разбира се по снимките си личи, че е използван безкрайно много, дори до неузнаваемост, тъй като са изменени изцяло линиите и формите на лицето й.
Dior и Дженифър Лорънс

Все пак никой не изглежда перфектно и тя е напълно съгласна с това твърдение. Ние, разбира се няма да я критикуваме, защото няма перфектни личности и не е професионален модел, но за пореден път френската модна линия се доказа, че модата не е за размер 0 , а за всички жени, които смело искат да изглеждат, като холивудски звезди.