Dj Diass & No Orders откриват Летен Сезон 2016

Пясък, свобода и електронна музика!

01.05.2016

Българският диджей и продуцент Diass стартира нов концептуален бранд, чрез който цели да обедини хората, освободени в своето въображение и да ги слее в едно цяло чрез силата на музиката, а всички знаем, че когато става въпрос за музика – граници няма!

Летен Сезон 2016 във Варна започва ударно с Dj Diass & No Orders!

Лятото идва, а какво по-подходящо място за парти от плажа, който дава свобода и много положителни емоции на хората обичащи музиката, а и не само. Именно така ще стартира и първото No Orders парти във Варна в колаборация с  Palm Beach Club, разположен на алея 1-ва в морската столица. Официалното откриване на клуба е на 13-ти май (петък), а всички варненци и гости на града ще имат възможността да се насладят на една по-различна и алтернативна вечер, включваща сцена, декор, провокиращи въображението танцьорки и визуализации, а музикалната насока е изцяло съсредоточена към нови и гениални в своето музикално себеизразяванеартисти.

Първият гост на поредицата партита “No Orders”, които предстоят да се случат това лято във Варна е един от най-талантливите и проспериращи млади продуценти в момента – DEMARZO. Той вече е получил признанието на Jamie Jones и Noir, с постоянно присъствие в чартовете за електронна музика. Неговият стил може да бъде наречен deep, provocative and eclectic – a именно тези три фактора отнасящи се за музика, са амплоа на No Orders.

Dj Diass & No Orders откриват Летен Сезон 2016

Първото “No orders” парти е на 13 май във Варна

Непреодолимият глад за музика на Demarzo е наследствен – дългогодишната връзка  на неговия баща със soul & swing творчеството, го подтикват да запише 8 годишният си син в Yamaha Keyboard School, където той получава първите си умения в магията да създаваш музика. Неговият токсичен перфекционизъм и хитро чувство за ритъм го довежда по естествен път до мястото, където е той днес.

Demarzo издава своята продукция за някои от най-актуалните музикални лейбъли като Hot Creations, Noir Music, This Is Recordings, Glasgow Underground, а неговите Live Set-ове могат да бъдат описани с една дума – страхотни.

Рамо до рамо с Demarzo застава и българският диджей и продуцент Dj Diass, който стой зад цялата концепция на партитата „No Orders“. Вижте и неготово специално интервю за Списание VIP, с което разкрива подробности ооколо новият концептуален бранд.

Demarzo & Dj Diass ви очакват на 13 Май Петък зад пулта на Palm Beach!
Пропускът е фатален!

Присъедини се към партито ТУК

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването