DKNY – Градски стрийт стайл VS. животински страсти

17.01.2014

DKNY - Градски стрийт стайл VS. животински страсти Новата колекция на Дона Карън Ню Йорк за пролет-лято 2014 изненадва своите привърженици с градски стрийт стайл и с животински страсти. Адриана Лима се завръща за пореден път в една от колекциите на модния бранд. Бразилският топ модел се превъплъщава в страстна амазонка, която демонстрира животинска страст за новата колекция на бранда.

DKNY - Градски стрийт стайл VS. животински страсти

DKNY - Градски стрийт стайл VS. животински страсти

Кожа, масивни бижута и аксесоари, дълбоки деколтета и кафяви нюанси са водещите акценти в пролетно-лятната кампания на Дона Карън.

DKNY - Градски стрийт стайл VS. животински страсти

DKNY - Градски стрийт стайл VS. животински страсти

Фотосесията е дело на Ръсел Джеймс, а локацията е Хайти. На снимките се открояват чувствено излъчване и бохемски стил, за които допринася и Андрес Сегура, също един от любимите мъжки модели на марката. Напомняме Ви, че по-рано, албанката, Рита Ора, вкара градски образ в една от колекциите на бранда, който тотално се противопоставя на амазонската страст лъхаща от любимия ни ангел.

DKNY - Градски стрийт стайл VS. животински страсти dkny'14

Кара Делевин заменя Рита Ора, в новата кампания на DKNY. Успоредно с животинските страсти, дизайнерите от бренда подготвиха и стрийт стайл изкушения за любителите на градския стил. Британският модел ни е изключително познат и като ангел на Виктория Сикрет. Кара Делевин се появява за трети път в кампаниите на Дона Карън и определено вкарва стил и класа за крехката си възраст.

В рекламата и партнират още Елиза Къмингс и Джордан Дюн, а самата колекция е създадена от Микаел Янсън. Във фотосите моделите позират до скейтъра Дилън Райдър и рапъра, A$AP Роки. Новата колекция е глътка свежест и това си личи по цветовете и екстравагантните дизайни на дрехите.

В колекцията може да видите съчетание от ежедневен стил и ретро елементи от 80-те и 90-те години на миналия век. Допадат ли Ви наложените модни тенденции? Очакваме да чуем вашето мнение и предпочитания в фейсбук страницата на Списание VIP.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.