Добър в леглото! Три основни правила!

Какви са качествата на добрия любовник в леглото

27.05.2012

Да се фукаш колко си добър в леглото, а всъщност да не е така, е много жалка картинка. Повярвайте ми, жените не си падат по фукльовци. Те си падат по-сериозните мъже, които не се превземат колко са „велики”. Пък и не си усложнявай задачата предварително, покажи какво можеш на практика, а не на теория.

С доста приятелки съм обсъждал тази тема, и по мои виждания всички мъже, които се фукат колко са добри, са пълен провал в леглото, или поне не са нищо особено. Затова ако искаш добър секс имидж – просто не се фукай, а го докажи в леглото и остави мацките сами да говорят за теб!

Три основни правила как да сте добър в леглото

Ще ви предложа някои съвети, които според мен ще ви помогнат за добрия секс имидж и няма да изглеждате смешни в очите на мацките:

Внимавай с кого го правиш – както знаем, жените са много по-големи клюкарки от нас мъжете. Те доста по-често говорят за секс и емоционалните вечери в леглото от нас, така че внимавай с кого си лягаш. Гледай да се справиш добре, да я задоволиш и да я накараш да те потърси пак. На всеки може да се случи да не му стане от притеснение или да свърши бързо, но това няма да е проблем за мацката, ако покажеш, че имаш желание да я накараш да се почувства добре. Ако свършиш бързо и просто й обърнеш гръб доволен, че си свършил работата, това няма да ти донесе успех. Вярвай, че още на другия ден поне 10 момичета ще знаят каква издънка си.

Вижте още: “Недостъпният” – причина на успех

Не изглеждай неиздържал – бързите работи никога не се получават. Със сигурност няма да си готина картинка, ако ти стане в ресторант или на друго място. Още по-малко ако рано-рано си признаеш, че искаш да правиш секс с мацката. Имай самочувствие, не се издавай, че си мислиш за секс, жените го усещат от километри и вече няма да си им интересен. Пък и едва ли мацката ще иска да си легне с теб още от първата среща, нали?

Не говори колко ти е „голям” – обсъждал съм го с приятелки и, честно да ви кажа, повечето са на мнение, че размерът няма значение. Какво като имаш 25 сантиметров гущер, като не може да го използваш, както трябва? Чрез фукане колко ти е „голям” сам си вкарваш автогол. Мацките ще очакват много от теб… Няма смисъл да си навличаш излишно напрежение, бъди си тих и кротък и се развихри там, където трябва, а именно в леглото.

Добър в леглото! Три основни правила!

Какви са най-важни правила на добрия любовник?

Предлагай орална любов – дори мацката да ти откаже, не се притеснявай. Важното е да покажеш, че имаш желание да пробваш от всичко, и че не те е гнус. Гнусливият мъж е абсолютно нежелан любовник.

Не се фукай, че си истинска фурия в леглото – за пореден път ще го кажа, че е много важно за добрия секс имидж да не се фукаш колко ти е голям или пък колко си добър в леглото. Колкото повече се хвалиш, толкова по-зле става за теб. Остави мацките сами да преценят колко си добър.

И така стигаме до трите най-важни правила на добрия любовник:

– Внимание към жената;
– Добра хигиена;
– Тактичност;

Всички други неща са подробности. Когато имаш желание да задоволиш мацката, тя никога няма да ти се разсърди, че си свършил бързо или че не ти е станал в дадена ситуация. Вечерта е ваша, ако не стане от първия път, има втори и трети!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването