Дракула: Неразказан – една по-различна история

08.09.2014

Може би малко ни поомръзна да гледаме едни и същи по тема филми, разказani през друга година, с други актьори и леко променен сюжет. Дали и новата интерпретация на Дракула ще е просто преповторение на вече известна ни история? Ако съдим по това, което обещават сценаристите, очакваме нещо много повече от този филм. История, която досега не е била разказвана, с факти, които са били дълго укривани.

Дракула: Неразказан 2014

Влад Цепеш, по-известен, като Дракула, е човек, който е готов на всичко, за да защити семейството си. Рискувайки дори човечността си, той се превръща в чудовище в името на всичко, което обича и иска да предпази.

Тази интерпретация на Дракула ни показва, че румънският граф всъщност не е бил зъл изначално. Той е бил обикновен семеен човек в земя, тласната към война, където свикват градските деца за военна повинност.

За да защити всичко, което обича и притежава,  Влад Цепеш продава себе си и се превръща в първия вампир.

Дракула: Неразказан

Люк Еванс е в главната роля на Дракула

Сценарият е дело на две сравнително неизвестни имена, Мат Сазама и Бърк Шарплес,  които не са участвали в писането на по-големи и известни филмови продукции. Това прави предварителната оценка за филма доста непредвидима.

Вижте още: Филми, които ще ви вдъхновят 

Главната роля е поверена на британския актьор Люк Еванс, известен ни с участието си в  Бързи и яростни 6 и Хобит: Пущинакът на Смог.

С тази нова интерпретация на Дракула, от студиото „Юнивърсъл“, продължават опитите си да възродят създадените от тях филмови герои, сред които и Франкенщайн, Мумията и Фантомът от Операта.

В общи линии в тази продукция всеки от екипа има да докаже нещо, но дали ще успеят предстои да разберем следващия месец.

Премиера за България: 10.10.2014

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.