DreamWorks създава таблет за деца

DreamTab и мечтата на всяко дете

06.01.2014

Студиото DreamWorks създава специален таблет за деца на име DreamTab

Студиото DreamWorks, което е създател на едни от най-любимите анимации на малки и големи се обвързва с технологичната компания Fuhu. Двете големи компании ще създадат 8-инчов, андроид таблет – мечта за всяко дете. Точно такова е и името му – DreamTab. Таблетът ще бъде настроен да получава актуализации и подобрения на нови версии, на програми автоматично, с което ще улесни малките му потребители.

Анимационният продуцент на DreamWorks, Нанси Берщайн споделя, че компанията разработва серия от различни клипчета и моменти с най-забавните анимационни герои, които днешните деца обожават.

DreamWorks създава таблет за деца на име DreamTab

От DreamWorks създават детски таблет – мечта за всяко дете

Шрек например ще се появява в изкачащ балон, като предупреждение, че батерията на таблета е на привършване. Това от своя страна, според създателите на DreamTab дава чудесна възможност на децата да бъдат по-самостоятелни и да се грижат за своята техника.

Вижте още: Nokia N1 подпечатва завръщането на финландците

DreamTab разбира се, ще върви с инструкции за Вас, родителите, както и с други допълнителни аксесоари, които ще забавляват вашето дете. Планира се да излезе в продажба идната пролет, а цената му в Америка ще варира около 300 долара.

DreamWorks са също и в процес на разработване на 12-инчов, Андройд таблет.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.