“Drunk in love” или “Dunkin’ love”- сами преценете

06.03.2014

"Drunk in love" или "Dunkin' love"- сами преценете Секси любовните песни не се отнасят за хора вече. В новата вълна от любов се пее за понички и кафе. Както знаете, американците са известни с това, че обичат марката Dunkin’ Donuts. Е, тази пародия отнася любовта към сладкишите на съвсем друго ниво.

Песента на Бионсе, “Drunk in love” се преобразява в съвсем нов продукт. Пародията е дело на Адриан Анчондо и Реджи Уайт, а в нея те възпяват любовта си към марката понички, Dunkin & Donuts.

"Drunk in love" или "Dunkin' love"- сами преценете

Във видеото ще видите Анчондо и Уайт като главни действащи лица, възпявайки вкусните понички под музиката на кралицата на RnB музиката и съпругът й, Джей Зи. Танцовите им умения са почти толкова завидни, колкото и най-влиятелната двойка.

Опиянени от любов или охранени с “Dunkin’ love” преценете сами във видеото по-долу.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването