Уникална реклама на Durex

Уникалната реклама е по случай Деня на Земята...

23.03.2014

На 29 март отбелязваме Деня на Земята. По този случай светът бива окуражаван да ограничи преизползването на електричеството, като поне за час на този ден изключим осветлението. Тази година се очаква в кампанията да се включат над един милиард хора по целия свят.

Durex също подпомагат каузата, като окуражават хората с добре изготвена телевизионна реклама, която вече се разпространява масово из Интернет пространството

Durex #TurnOffToTurnOn  – Земята е само една, нека да я опазим. Изгасете осветлението и се отдайте на…любов.

Маркетинг трик от Durex в нова реклама

Интересна реклама на Durex по случай Деня на Земята

Клипът на Durex проследява няколко двойки в различни ситуации. И при всички се забелязва социалното явление „пристрастени към устройствата“.

Като се загледаме отстрани всичко това изглежда ужасно. Хората робуват на социални мрежи и хиляди други различни онлайн развлечения. Толкова сме вманиачени, че дори не забелязваме човека до себе си. Това ли е днешният живот? Така ли искаме да продължава? Какво ще стане след 10-тина година, може би ще се размножаваме онлайн?

Това е абсурдно, но е факт че това вманиачаване по технологичното, тотално убива човешките взаимоотношения.

От Durex апелират – #TurnOffToTurnOn, изключете устройствата си, загасете лампите и се отдайте на любимите хора.

Нека заедно подкрепим кампанията по случай Деня на Земята и да се опитаме да се отделяме от „онлайн живота“ по-често, за да не загубим реалния.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.