Двама мъже и половина

17.10.2013

Двама мъже и половина“Двама мъже и половина” са с най-високо платеният актьорски състав според Форбс.

Актьорите от “Двама мъже и половина” –  Аштън Къчър и Джон Крайър, са най-високо платените в телевизионните среди към момента.

Класацията е изготвена от  списание Форбс. Всеки от актьорите  е спечелил повече от 20 милиона долара през последната една година.

Двама мъже и половина

Форбс пусна списъка си на “най-високо платените актьори в телевизията” във вторник и изчисли, че Къчър, който замени Чарли Шийн в сериала на CBS през 2011 г., е спечелил  24 милиона долара между юни 2012 г. и юни 2013 г. и е преди Крайър, който прибра 21 милиона долара. Това го поставя на почетното второ място.

Най-добре платеният актьор, Къчър, замени Чарли Шийн в “Двама мъже и половина” след 2011, когато продуцентите изпитаха серия от трудности с подвизите на Шийн.

Двама мъже и половинаСпоред Форбс, Аштън Къчър ще се отдаде на втората си голяма страст – инвестирането.

Също така според доклата, актьорът не е декларирал особено големи приходи от последния си проект “Jobs”, тъй като според бокс-офисите, филмът е спечелил само 16 милиона долара. Превъплъщението му на големият основател на Apple – Стив Джобс не му донесе нищо освен очевиден провал, според много зрители и фенове на марката  Apple.

 

Ангъс Джоунс, който изигра ролята на Джейк в сериала е седми в списъка на Форбс. Той печели по 11 милиона долара годишно. Според Форбс, макар и Джоунс вече да не играе в сериала, приходите  са все още големи. Да припомним, че ролята му бе заменена от Амбър Тамблин, която играе отдавна изгубената дъщеря на героя Чарли.

Трети в списъка е Рей Романо, с печалба от 16 милиона долара. Според докладите, Романо продължава да печели милиони от сериала “Всички обичат Реймънд” няколко години след края на шоуто, през 2005 г., тъй като е в синдикация.

Четвъртото място се дели от Марк Хармън и Нийл Патрик Харис с по 15 милиона долара приходи. На пето място пък е Патрик Демпси от “Анатомията на Грей” с печалбата си от 13 милиона долара.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването