Брилянтно двуминутно видео за медитацията

Няколко полезни практики от Happify

20.08.2015

Медитацията е изключително лесен начин да поддържаме тялото и духа си, затова сме ви подготвили двуминутен видео клип на Happify, което ще ви вдъхнови и мотивира да медитирате, като същото време ще ви покаже някои важни инструкции как да го правите правилно, за да вземете максималните ползи от медитацията.

Видеото представя три лесни стъпки, от които могат да се възползват, както начинаещите, така и напредналите медитатори:

1. Седнете с изправен гръб и затворете очи;

2. Обърнете внимание на въздуха, който вдишвате и издишвате;

3. Когато останете без въздух, започнете отначало;

Това е всичко. Както създателят на това видео обяснява: „медитацията е проста, научно валидирано умствено упражнение.“

Вижте още: Как да “хакнете” собствения си мозък

И най-хубавото нещо е, че не ви трябва кой знае колко свободно време, за да медитирате всеки ден. Стигат ви по 5-10 минути на ден. Готови ли сте да пробвате?

Сега се насладете се на брилянтното двуминутно видео за медитацията

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването