Ед Шийрън с филмов дебют

Един от най-успешните музикални изпълнители в момента

22.09.2015

Ед Шийрън в момента е един от най-успешните изпълнители в света. На живо в Лондон ще бъде и световната премиера на неговия грандиозен концертов филмов дебют – “Jumpers for Goalposts”.

Ед Шийрън с филмов дебют – “Jumpers for Goalposts”

Това специално кино събитие, включващо червения килим, ще бъде съпроводено от едно ексклузивно изпълнение на живо от Ед. Филмът ще бъде показан в своя завършен вид за първи път.

Той ще бъде гледан чрез сателит на живо от Лестър Скуеър, Лондон и на още хиляди киноекрани по целия свят, на 22.10.2015, от 18:00 ч., британско време.

Ед Шийрън с филмов дебют

www.digitalspy.com

Феновете на Ед Шийрън ще могат да бъдат част от дебюта. При едновременните му прожекции в цяла Великобритания; билети за местните участващи кина, ще започнат да се пускат в продажба от 24-ти септември, в сайта на певеца (www.edsheeranmovie.com).

“Jumpers for Goalposts” обединява завладяващите изпълнения на Ед от най-големите му концерти на живо, по време на кариерата му. Като тези на стадион Уембли, през юли 2015 г., където той направо изуми 80 хилядната публика, с най-големите си хитове до момента, включително – “The A Team”, “Sing” и “Thinking Out Loud” + още една изненада, дуетът му със сър Елтън Джон.

“Jumpers for Goalposts” ще направи връзка и с историята на триумфалния път на Ед до Уембли, представяйки живота му зад кулисите. Заедно с един честен и интимен размисъл от звездата, най-близките до него хора, и това до колко далеч е стигнал самият той.

Това специално световно кино събитие е покана за милионите фенове на Ед, да се присъединят към него от целият свят и да празнуват това, което е постигнал досега.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.