Един брилянтен екип отново в атака

19.02.2014

Един брилянтен екип отново в атака Леонардо ди Каприо и Мартин Скорсезе – един брилянтен екип отново в атака

След успешните съвместни проекти, включващи филмовите заглавия „Авиаторът“, „Злокобен остров“, „Бандите на Ню Йорк“ и „Вълкът от Уолстрийт“, тандемът Ди Каприо-Скорсезе се завръща! Актьор и режисьор планират да създадат филм за 26-ия американски президент Теодор Рузвелт. Това обаче съвсем не е новина, тъй като идеята идва на гения на филмовата режисура преди повече от 10 години, но всеки път, щом започнат да се кроят конкретни планове, нещо се случва.

Е, най-накрая точният момент настъпва и те решават „Сега или никога!“, а резултатът – в крайна сметка филмът за Рузвелт ще бъде заснет. Сюжетът ще бъде базиран на книгата на лауреата за Пулицър Едмундо Морис „Полетът на Теодор Рузвелт“ и ще проследи живота на уважавания американски главнокомандващ от детството до превръщането му в политически лидер.

Един брилянтен екип отново в атака

Това няма да бъде първият филм, в който звездата от „Титаник“ играе в биографичен филм, където изпълнява ролята на американски президент. В момента Ди Каприо работи над друг такъв, където му е поверена отговорната задача да се превъплъти в ролята на държавния глава Удроу Уилсън. И този проект е предшестван от книга, написана за лидера на демократите, дело на А. Скот Бърг.

Остава ни само да дочакаме двете киноленти и да се насладим за пореден път на перфектната филмова игра на синеокия американец и неповторимия стил на Скорсезе.

Автор: Мария Стоянова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването