Един ден в Лондон – чрез 1017 снимки

Надникнете в живота на лондончани, с любезното съдействие на социалните медии

08.01.2015

Събуждаме се, мием си зъбите, закусваме, четем най-важните новини, пием кафе, отиваме на работа. Познато, нали? Вадим си Oyster картата и право напред към Tower Bridge, Big Ben или Gherkin. Почакай малко, за какво става въпрос?

Освен ако не сте лондончани, сутрешната ви рутина вероятно има различен ред някъде около кафето, нали? Най-вероятно нямате Oyster карта и не пътувате често към Tower Bridge или Big Ben.

Вижте още: Лондон – столицата на “селфитата”

Този креативен видеоклип показва как преминава един ден на хората в Лондон, благодарение на 1017 снимки от Instagram, които са навързани от режисьора Lorenzo Antico.

Творението: Един незабравим ден в Лондон. Видеото е друг красив пример на положителните страни на социалните мрежи и това как те правят света малко по-достъпен за останалите хора, които са от далечни краища по цялата планета.

Един ден в Лондон благодарение на креативно видео и 1017 снимки от Instagram

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването