Един народ, един отбор…

11.10.2013

Един народ, един отбор...“А когато падаме – ни остава единствено да се изправим отново, да се надяваме и да вярваме – да вярваме до последно! А и след това, защото сме българи…”. Преди малко повече от година не само бяхме паднали, а бяхме пропаднали, бяхме стигнали дъното! Както каза тогава Любо, тръгнахме да отлепяме ютията… Стадионът беше празен, надеждите умрели, а някогашните лъвове бяха едни мъркащи котенца. Малко по малко самочувствието и желанието за победи се върна, вярата в отбора ни обедини. А когато сме заедно, когато сме едно цяло… тогава надскачаме възможностите си и сме способни на всичко.

zx980_1912973

Останаха още две стъпки към немислимото преди година класиране… две огромни стъпки. И днес е по-трудната… Вярвам, че милионите българи ще затаят дъх пред екраните, вярвам, че ще имаме повод за радост тази вечер, вярвам, че заедно можем! Един народ, един отбор – България!

Автор: Атанас Деспов

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването