Фотографията на Елена Шумилова

Магическите снимки на нейните две деца

22.01.2014

Тези прекрасни фотографии на рускинята Елена Шумилова потапят зрителя в един красив свят, който се върти около двете и момчета и очарователните домашни любимци на семейството. Възползвайки се от естествените цветове, метеорологичните условия и очарователните околности, даровитата Елена създава уютна и заинтригуваща фотография, която ще ви остави без думи. Момчетата от снимките са нейни синове, а животните са домашните любимци на фермата, в която Елена работи.

Тя споделя: „До голяма степен се доверявам на интуицията си и вдъхновението си, когато композирам снимки. Вдъхновявам се главно от желанието ми да изразя нещо различно, което единствено аз чувствам“.

Селските постройки, природните феномени и промяната на сезоните изглежда са най-големите стимули в нейната фотография. „Когато снимам предпочитам да използвам естествена светлина. Обичам всякакви светлинни условия – улично осветление, свещи, мъгла, дим, дъжд и сняг. Всичко това дава визуална и емоционална дълбочина на изображенията“, споделя още тя.

Вижте още: 10 снимки, заснети в перфектното време

Насладете се на тази уникална галерия, а ние ви гарантираме, че ще останете без дъх…

Елена Шумилова и магическите снимки на две деца

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването