Ели Голдинг за страстта си към йогата

"Йогата е като легален наркотик"

25.06.2014

В интервюто си за списание Self Magazine, младата певица говори за всекидневните си упражнения. Тя обожава чувството, след като се е тренирала упорито. И не разбира хората, които не спортуват.

“Аз съм на върха на удоволствието, когато се занимавам с йога. Много хора не разбират, че тя е един невероятен наркотик в живота, който не включва никакви вещества”, признава британската звезда.

Ели Голдинг разказа за страстта си към йогата

27-годишната певица има много интензивен график на тренировки и знае какво означава това за нейния всекидневен живот. Голдинг се опитва да предаде ентусиазма си казвайки, че “йогата е нещо, което трябва и Вие да направите”, за да се чувствате добре.

Ели Голдинг разказва за страстта си към йогата

Ели Голдинг обожава спорта

Моите тренировки вече са част от живота ми. Те са нещо, от което се нуждая всеки ден. Защото това се отразява на настроението ми, на моя фитнес, дори и на моята нагласа на сцената, казва Ели.

Звездата се стреми да поддържа формата си, независимо дали е на или извън сцената. Текущият й план от упражнения включва бокс, гимнастика, бойни изкуства, йога и други тренировки. Тя също така намира време да се разхожда из града, когато си е в Лондон и обяснява, че това е начинът, по който нормализира емоциите си.

Цялото интервю ще бъде включено в рамките на последния брой на Self Magazine, заедно със снимка на корицата от Ели, която се фука с формите на тялото си, облечена в атрактивни панталони.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.