Ели Голдинг – „Army“

06.11.2015

Ели Голдинг представя новата си песен „Army“, на Abbey Road.

Една седмица преди освобождаването на третият си албум „Delirium“, Ели сподели зашеметяващото си изпълнение на живо, на чисто новата си песен „Army“.

Ели Голдинг – „Army“, ново парче от британската певица

Парчето е заснето в Abbey Road Studios и е на разположение да го гледате в YouTube.

„Army“ е третата песен, която ще бъде предложена на феновете, като едно ранно изтегляне с „Lost And Found“, „Something In The Way You Move“ и водещият хит сингъл  „On My Mind“. Всичките тези песни ще бъдат включени заедно с предварителната заявка на албума.

Записана в студио на живо, с „Army“ Голдинг ни доставя едно незабравимо вокално изпълнение в този специален филм, режисиран от Chris Howe.

Ели Голдинг - "Army"

xclusivejams.me

„Осъзнах, че съм се фокусирала твърде много върху написването на песни за предишните си връзки и досега никога не бях писала за най-добрата си приятелка“, споделя Ели в писмо до феновете си.

„Момичето, с когото се срещнах в колежа преди повече от десет години. Лицето, което е било на най-първия ми концерт. Човекът, който ме е виждал в моето най-ниско стъпало и първият човек, който аз търся в своите приглушени ридания, когато се случи нещо лошо“.

„Ние сме били безумно щастливи заедно, безумно уморени и тъжни, безумно заедно. Исках да покажа нашето приятелство каквото е – честно, истинско, електрическо“.

„Мислех си и за времето, в което пиехме заедно, докато нито един от нас не можеше да се задържи на краката си. Надсмивайки се на нашата собствена абсурдност и глупост. Сравнявайки нашите изпитания и грешки; премисляйки нашите пауза възходи и нови любови, спомняйки си всичко, което преживяхме за да стигнем до този момент.“

„Ние сме само две момичета от Херефорд, които опитаха всичко възможно в града. Ние отворихме сърцата си, за да поемат рисковете, но заедно сме по-силни от всякога. Ние се справяме с всеки един ден. Когато съм заедно с теб, аз съм застанала с една цяла армия до себе си“.

„Delirium“ е предстоящия албум на Ели Голдинг, идващ на 6 ноември от Polydor. След като вече е продаден в над 165,000 хиляди копия и е натрупал над 60 милиона сваляния, пилотният сингъл от него  „On My Mind“, вече е сертифициран хит.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.