Еминем е Богът на Рапа !

29.11.2013

Еминем е Богът на Рапа! Еминем отключва ключа към безсмъртието, във футуристичния си видеоклип, за новия си сингъл – „Rap God“. Иконата в хип-хоп музиката, в клипа към песента, е с щръкнала руса коса и лъскав черен костюм. Той отдава почит на британски изкуствен интелект, от 80-те години – Max Headroom. Ем седи в една бяла стая, закачен до телевизори, а снимки на неговите рап идоли – Rakim, Eazy-E и Run-DMC, мигат през мониторите.

Новият видео клип е бил заснет, в индустриалния център Russell, в Детройт. И е режисиран от Рич Лий, който е режисьор на клиповете – “Not Afraid” и “Lighters”.

След „Berzerk“ и „Survival“, песента е третия сингъл от новия албум на Еминем – „The Marshall Mathers LP 2“, който се върна под № 1 в класацията – Billboard 200. Албумът продаде 120 000 копия в третата си седмица.

Той също така наскоро засне клип за „The Monster“, с Риана в Детройт.

А сега вижте как Маршал се преобрази, в Богът на Рапа !

Автор: Божана Паскалева

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването