Еминем и Ел Ел Кул Джей с общ проект

07.01.2015

The G.O.A.T. и Slim Shady обединяват усилията си в едно епично сътрудничество. Ел Ел Кул Джей разкри, че Еминем ще участва в предстоящия му албум “G.O.A.T. 2” .

В ексклузивно интервю за Rap-Up TV, Ел Ел сподели голямата новина. “Аз и Ем имаме нова песен. Наскоро той ме помоли да чуя неговата версия на песента и тя ми се стори направо  страхотна! Мисля, че хората ще бъдат много приятно изненадани, когато чуят нашия общ запис”.

Еминем и Ел Ел Кул Джей с общ проект

Ем, за който Ел Ел Кул Джей е бил вокалът, от който се е повлияла кариерата му, направи знак на почит към иконата през 2009-та година на “VH1 Hip Hop Honors”, но тази песен е първият им съвместен проект.

Еминем и Ел Ел Кул Джей с общ проект

Снимка: mtv.com

“Това е първият ни път, когато правим нещо заедно”, каза Ел Ел. “Това е запис, от който мисля, че хората ще бъдат развълнувани. “G.O.A.T. 2″ ще бъде албум, важен за хип-хопа. Не може да го пропуснете”.

Албумът, който излиза 15 години след първоначалната своя версия, ще включва сътрудничества и с Raekwon и T.I..

46-годишният рапър прослушва някои нови таланти, включително Fred, кръщелника си и Troy Ave. “Много млади артисти участват в този албум. Хора, които са “гладни” за музика и искат да направят най-доброто”, казва той. “Става въпрос за ритъма и римите. Става въпрос за това, че парчетата са текущи и свежи, а не група стари, уморени и старомодни глупости. Това е голяма новост за мен”.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.