Еминем и Гуен Стефани – “Kings Never Die”

Двамата изпълнители с общ проект

08.07.2015

Еминем и Гуен Стефани обединяват сили в нов общ трак. Песента се казва “Kings Never Die” и ще бъде включена в саундтрака на филма „Southpaw“.

Еминем и Гуен Стефани с нов проект наречен “Kings Never Die”

В триумфалния рап-рок хибрид, Ем идва за короната и унищожава конкуренцията със своите бързи рап рими.

„Кажи на тези нови изпълнители, че царете никога не умират!“, рапира Еминем, докато фронт дамата на No Doubt пее: „Тук да остана, дори когато ме няма“.

Саундтракът ще излезе на 24 юли и ще разполага с песни на 50 Cent, Action Bronson, Joey Bada$$ и The Weekend.

Вижте още: Рудиментал – “We The Generation”

Филмът се очаква да се завърти по кината на същия ден. Той ще е с участието на Джейк Гиленхал, Форест Уитакър, Рейчъл Макадамс и Къртис „50 Cent“ Джаксън.

Еминем и Гуен Стефани - “Kings Never Die”

Снимка: mlive.com

Чуйте как рап богът и поп богинята обединяват своите титанични гласове във видеото по-долу.

Междувременно Еминем ще пусне и своя нов видео клип за водещата песен от саундтрака. Песента се казва „Phenomenal“.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.