Еминем и Риана го направиха отново!

18.12.2013

Еминем и Риана го направиха отново! След суперуспешния си хит от 2010 г. „Love the Way You Lie“, рапърът от Детройт и поп суперзвездата, го направиха отново! Еминем и Риана се събират в клипа на „The Monster“.

Ем се изправя пред демоните си, с малко помощ от Риана, която играе неговият секси терапевт. Тя го кара да гледа изображения с насилие, семейството и пристрастяването, докато певицата си води и бележки.

Докато се вози в асансьор, рапърът отразява бурната си кариера и живот, като пресъздава сцени от емблематичните моменти в кариерата си, включително видео клиповете си за „My Name Is“, „Lose Yourself“ и „The Way I Am“, както и неговото изпълнение, заедно с Елтън Джон, на наградите Грами, през 2001г..

Асансьорът най-накрая спира и той слиза, за да намери двама въоръжени пазачи, сочещи с пистолети в желязна клетка. Вътре е бившият му образ, който хвърля откъснати парчета хартия, по него. Еминем чете бележките и си тръгва, докато старият Ем, му се развиква.

Песента „The Monster“, която е № 1 в Billboard Hot 100, е й най-новият сингъл на Еминем, от вече платиненият му албум – „The Marshall Mathers LP 2“.

Гледайте как Еминем се изправя лице в лице с Marshall Mathers.

Автор: Божана Паскалева

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването