Еминем и Сиа превъзмогват страховете си

28.08.2014

Еминем и Сиа (автралийска певица и текстописец) отново си партнират в общ трак. Този път за новата песен на белия рапър, която се казва “Guts Over Fear”.

Сингълът ще бъде включен в новия албум на Еминем. Той ще се казва “ShadyXV”. В него Slim Shady отразява своите възходи и падения в кариерата си.

Еминем и Сиа заедно в песента “Guts Over Fear”

“Така, че това е за всяко дете, което мечтае за същото и един ден то го получи / За него и нея и всеки подобен / Вие сте причината поради, която аз направих тази песен,” рапира той.

 Еминем и Сиа превъзмогват страховете си

Еминем и Сиа – “Guts Over Fear”

Песента също може да бъде чута в трейлъра на филма “Еквалайзерът” (“The Equalizer”), който е с участието на Дензъл Уошингтън. На 24 ноември от Shady Records ще издадат “ShadyXV” и две-CD компилации с най-големите хитове на лейбъла, включително тези на 50 Cent “In Da Club” и Еминем “Lose Yourself”.

Вижте още: Ариана Гранде с втори албум Ариана Гранде с втори албум

Плюс албуми с нов материал от Ем, Slaughterhouse, Bad Meets Evil, D-12, and Yelawolf.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.