Еминем отново е в играта с – “Berzerk”!

16.09.2013

Еминем отново е в играта с - "Berzerk"!

Измина една седмица откакто Еминем пусна новия си хитов сингъл “Berzerk”.  За толкова кратко време, песента достигна малко повече от 16 милиона гледания и няма как да не се отбележи, че това е рекорд и завръщане на ретро Slim.

Освен , че го раздава леко в олд скул вълна, Slim Shady се върна години назад с първоначалната си руса прическа.

Еминем отново е в играта с - "Berzerk"!

Да припомним на феновете му, че това е първият сингъл от предстоящия му нов албум- ” The Marshall Mathers LP 2″. Албумът “MMLP2” ще се появи на 5 ноември, а Dr. Dre и Rubin са изпълнителните продуценти в него.

Еминем отново е в играта с - "Berzerk"!

Впечатляващо е, че Eminem споменава емблематичните хип-хоп изпълнители като The Beastie Boys, Public Enemy и MC Ren от NWA в “Berzerk” и по този начин, той отдава почит към тях. И ние не можем да спрем да го слушаме и гледаме,затова се насладете на рапирането му пред гигантски радио касетофон, докато Kendrick Lamar, Slaughterhouse, Kid Rock и Rick Rubin се появяват в клипът.

Нека вдигнем отново високо ръце, защото Slim Shady  се завърна.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването