Еминем винаги оцелява!

09.10.2013

Еминем винаги оцелява!

Още през месец август дебютира новата песен на белия ръпър Еминем. Тя се казва – “Survival”.

Точно тя ще е и вторият сингъл от предстоящия му албум. Песента “Survival” е като част от видео играта – “Call of Duty: Ghosts”. А сега Еминем ни дава и придружаващия към нея видео клип.

В него – новият рап химн, който е продуциран от DJ Khalil и е с участието на Liz Rodrigues. Блондинът е в един тъмен и мрачен склад, докато сцени от играта се прожектират на екрана зад него.

“Песента е за победителите и изглежда, че тя се вписва перфектно с “Ghosts“”, каза Детройтското МС.

Еминем ще издаде своя осми студиен албум, “The Marshall Mathers LP 2 на 5 ноември, като в него ще бъде включен и първият сингъл, с участието на Rick Rubin, “Berzerk”, който ние вече Ви представихме.

А сега вижте как Еминем се съпротивлява в новото си видео!

Автор: Божана Паскалева

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването