Ема Уотсън за живота и успеха

Дава на много млади момичета по света желания образ на преуспялата актриса и звезда

15.08.2014

Живееща под светлините на прожекторите от 9 годишна, малкото пораснало момиченце Ема Уотсън не остава незабелязана в Холивуд. Тя дава на много млади момичета по света желания образ на преуспялата актриса и звезда. Ема е успешна на много нива и притежава качества достойни за подражание.

Кариерата и започва на крехката възраст от 9 години с участието и в Хари Потър и философския камък. Кастингите за филма започват през 1999 година, а Ема е открита за ролята на Хърмаяни, благодарение на учителя си по театрално изкуство.

Какво е научила Ема Уотсън от звездната си кариера, започнала от толкова ранна възраст може да научите само в Списание VIP

1. Не правете компромиси – Ема е доста придирчива към филмовите си роли. Тя добре проучва всички подробности, преди да направи избора си. Успехът не е да „кацнеш“ на всяка възможност.

2. Бъдете отдадени – Уотсън  е доказала, че всеотдайността е ключът към успеха. След 8 прослушвания и то доста дълги, тя получава ролята на Хърмаяни. Повечето успехи, които изглеждат, че са се случили за една нощ, всъщност не са. Всяко постижение е плод на всеотдайна работа.

3. На първо място обичайте себе си – „Нямам перфектни зъби, нито пък съм супер слаба. Искам да бъда човека, който се чувства добре в тялото си и може да каже, че не иска да промени нищо в себе си“, Ема.

Не забравяйте, че Вие сте на първо място. Как се чувствате за себе си, пряко ще се отрази на всички други сфери на живота. Успехът не е само пасивно богатство и блясък; истинският успех е способността да се чувстваш удобно в кожата си.

4. Бъдете скромни – Успехът, като всичко друго в живота, може да се изгуби толкова бързо, колкото се печели. Да останеш скромен, без значение как обстоятелствата подобряват живота ви, ще ви позволи да цените това, което идва при вас чрез упорита работа и отдаденост.

Звездната история на Ема Уотсън

Ема Уотсън във филма “Ной”

5. Имайте чувство за хумор – Без значение какво, чувството за хумор ще продължи пътуването безгрижно. Пътят към успеха е обикновено един лабиринт, който ще включва успехи и неуспехи. Да бъдеш в състояние да направиш оглед на ситуацията, помага да продължим да се движим напред към целта си.

6. Отнасяйте се с уважение – Ема уважава себе си и околните, в личен и професионален план. Уважението и доброто отношение открехват много врати и оставят отворени, тези през които вече сме преминали.

7. Следвайте своята истина – Няма нищо по-лошо от това да се превръщате в човек, който другите искат да видят. Открийте своите истини и ги следвайте, така няма да изгубите пътя към себе си. Не позволявайте на някой друг да моделира живота ви, той си е ваш!

Вижте още: За избора да правиш това което искаш, а не което трябва

8. Бъдете практични – Макар и богата холивудска звезда, Ема кара Toyota Prius – икономична и практична кола, с еко съвест. Практичните избори гарантират дълголетие на вашите усилия.

9. Никога не забравяйте тези, които са ви помогнали – „Могат да минат и 100 години, но аз никога няма да забравя участието си в Хари Потър и винаги ще съм горда с ролята си.“

Успехът рядко е постижим от сам човек. Все някой с нещо е помогнал и вие не трябва да забравяте това, защото пътят към успеха не е еднопосочен, може да се наложи да тръгнете надолу и тогава пак ще срещнете тези хора.

10. Определете стандарта – Основната причина за успеха на Уотсън е, че тя е една по рода си. Въпреки че е важно да се учите от другите, изградете си собствен образец за подражание.

Успешните хора са често онези, които проправят свой ​​собствен път и си поставят цели за постигане.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването