Енрике Иглесиас и „Duele El Corazón“

21.04.2016

Енрике Иглесиас нажежава градусите още преди началото на лятото, с новия си летен хит.  Сингълът се казва – „Duele El Corazón“ и е с участието на регетон суперзвездата Wisin.

Енрике Иглесиас и „Duele El Corazón“, с участието на Wisin

Мелодията би могла да стане химна на това лято, точно както други хитове на Иглесиас, „Bailando“ и „El Perdon“, направиха в последните две години. Иглесиас е под No. 1 в класацията на Билборд за горещи латино хитове последните две лета. Новият оптимистичен проект е придружен от романтичен текст, написан от звездата и венецуелския певец / композитор Servando. А романтичното звучене на испански е пленяващо.

„Тази песен е родена от една идея на мой приятел,“ каза Иглесиас в интервю за Романтика 107.5, Маями. „След това работих в студиото и песента се заформи за около 8 месеца … което не е толкова много време.“

„Това, което търся в една песен е нещото, което съживява хора, нещото, което ми харесва“, казва изпълнителят за друго издание.

Всъщност новата му песен е началото на нов етап в живота му, тъй като той го освобождава под Sony Music рекорд след приключване на връзките си с Universal.

Слушайте „Duele El Corazón“ по-долу и се чувствайте свободни да запеем заедно!

А съвсем скоро изпълнителят ще има и още един концерт у нас (14 май). Щастливиците, които имат шанса да присъстват, ще могат да чуят любимите си нови и стари хитове на изпълнителя.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.