“Еквалайзерът” – защитникът на правдата

Дензъл Уошингтън в ролята на Робът МакКол

16.09.2014

Дензъл Уошингтън влиза в ролята на защитника на правдата Робът МакКол, наричан още Еквалайзерът. Ако някой има нужда от помощ, бившият агент от разузнаването, обявил война на престъпността, е готов да помогне и то безплатно.

“Еквалайзерът” се завърта по кината в края на месеца

МакКол решава да загърби цялото напрежение от миналия си живот, но нещата не се получават точно така. Човек вярва, че е поставил миналото зад гърба си и може да живее друг по-спокоен живот, но сенките от преди винаги се завръщат. Еквалайзерът винаги е защитавал правдата и не може да остане безучастен, когато среща младо момиче (Тери, в ролата Клоуи Грейс Морец), попаднало под насилствения контрол на руски гангстери.

Еквалайзерът

Този филм поставя Дензъл Уошингтън в позицията на защитник на една млада жена от криминалния контингент. Едновременно интригуващ, но и доста изтъркан сюжет. Феновете не знаят точно какво да очакват, но едно е сигурно, Дензъл е може би един от най-подходящите актьори за подобна роля.

Еквалайзерът

Дензъл Уошингтън е Еквалайзерът

Лентата е режисирана от Антъни Фукуа (Крал Артур, Тренировъчен ден), по сценарий на Ричард Уенк (Непобедимите 2) и Майкъл Слоан.

В главните роли освен Дензъл Уошингтън, ще видим и Мартон Чокас, и Клоуи Грейс Морец.

Вижте още: Еминем и Сиа превъзмогват страховете си

Саундтракът е дело на Еминем и Сиа, които звучат, като един напълно подходящ избор за гангстерски филм.

Премиера: 26 септември 2014

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.