„Есе по картина“ – национален студентски конкурс

12.05.2014

Винаги сме подкрепяли мнението, че хората трябва непрекъснато да се стимулират, да поставят нови предизвикателства пред себе си и да се стремят към нови върхове. Особено младите, които напоследък са позабравили някои от ценностите, които родителите и прародителите ни са ни завещали.

Студентски съвет към Икономически университет – Варна, стартира една много хубава инициатива в подкрепа на творчеството, заложено във всеки от нас – „Есе по картина“, национален студентски конкурс.

„Есе по картина“ - национален студентски конкурс

Желаещите да участват в него ще трябва да разработят есе, вдъхновено от една от двете предложени картини, но ограничено от ключовата дума/израз за съответното изображение. Поради тази причина текстовете, които се подготвят, трябва да следват логиката на ключовата дума/ израз, за да има съпоставимост при оценка на есетата.

Целта на проекта е да се стимулира творчеството, заложено в студентите. Да развият способностите си да творят и да се развиват, да бъдат дейни.

Конкурсът е за студенти от цялата страна независимо от университета, в който се обучават.

Парични и предметни награди са предвидени за топ 5 най-добрите есета!

Сертификати за участие ще бъдат връчени на всички.

Крайният срок за кандидатстване е 15.06.2014 г. 

Повече информация за конкурса може да намерите в сайта: http://essay.ss-varna.org/

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.