Everbliss: говори с терапевт онлайн

Мобилно приложение, което ни свързва с треньор или терапевт

08.01.2016

Стъпили в 2016-та година, смело можем да заявим, че технологиите са ни „окупирали“. Вече не е нужно да чакаме за абсолютно нищо. Достатъчно е само да се поразровим в Интернет и можем да намерим и поръчаме почти всичко. Освен физически продукти, вече е лесно да поръчваме онлайн и най-различни услуги.

Everbliss: говори с терапевт или лайф коуч онлайн, чрез директен видео разговор.

Едно умно приложение за мобилни устройства, наречено Everbliss, ни помага да намерим личните съвети, от които се нуждаем. Everbliss свързва хората с лайф коуч или терапевт чрез видео на живо. Клиентите могат да резервират среща или да изберат опция „говори сега“, за да бъдат свързани с обучен специалист. Ако съответният терапевт не е на разположение в момента, потребителите имат опцията да изберат друг от листа със специалисти, които са онлайн в момента.

Everbliss: говори с терапевт онлайн

Снимка: entrepreneur.com

Засега общо 150 специалисти са регистрирани в приложението. А чрез кратък въпросник се определя от какъв тип съвети се нуждаете и съответно Ви се предлага списък с подходящи терапевти.

Към момента приложението е налично само за iPhone, iPad и iPod. Освен това специалистите са базирани в Калифорния и Ню Йорк. Може би, ако приложението има успех, ще разширят обхвата му.

А дали подобна идея би сработила за България? Аз лично не смятам, че би се получило, поне не и следващите 5-6 години. По различни статистики, ясно се вижда, че българите все още не са склонни да използват услугите на „емоционални лекари“.

Какво е Вашето мнение? Може да споделите в коментарите по-долу.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.