Европа е на една врата разстояние

Креативна реклама насърчава хората да пътуват по-често

29.12.2014

Стартираха творческа рекламна кампания в Париж, която насърчава парижани да пътуват и да проучват не толкова далечните европейски градове.

Ако се разхождате из Париж може да срещнете цветна врата с името на някой европейски град. Не се стеснявайте да отворите вратата, така ще се телепортирате до някой красив европейски град и пряко ще взаимодействате с местните му жители.

Креативната реклама “Европа на една врата разстояние” насърчава хората да пътуват повече

В тази вдъхновяваща реклама, една жена се престрашава и отваря лилавата врата, която я отвежда право до Катедралния площад в Милано, където е посрещната от шантав клоун, който имитира хората в реално време. Червената врата пък води до славния град на Барселона и по-точно на площад Port Vell.

Вижте още: Това видео ще промени отношението ви към жените

Всичко това е част от съвместната кампания на железопътната компания SNCF и рекламната агенция TBWA Париж – „Европа е на една врата разстояние“. Това е хитър начин за насърчаване на европейците да пътуват то не толкова далечни страни в рамките на европейския съюз.

А вие кой европейски град мечтаете да посетите?

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването