Европейските Музикални Награди на MTV

25.10.2013

Европейските Музикални Награди на MTV Майли Сайръс ще пее на Европейските Музикални Награди на MTV. Майли Сайръс и Робин Тике ще споделят сцената, на церемонията за Европейските Музикални Награди на музикалният канал MTV. Снууп Дог, Афроджак, както и Imagine Dragons също ще се включат в шоуто, в Амстердам, което ще се състои на 10 ноември. От MTV канят Майли Сайръс и Робин Тике, на своите Европейски Музикални Награди в Амстердам. Не е ясно дали двамата ще се представят заедно, отново, като слеят двата си хита “We Can’t Stop” и “Blurred Lines”, както направиха през август на VMA – но и двамата ще бъдат там, за да се представят на една сцена.

“Аз съм благодарен и развълнуван да бъда номиниран за EMA, тази година. Знам, че ще бъде една невероятна нощ”! Каза Робин в свое изявление.

Сред допълнителните изпълнители са Snoop Dogg, като той ще изпълни една фънк версия на “Gin and Juice” в чест на 20-годишнината от “Doggystyle”. Афроджак и Imagine Dragons са сред предварително обявения състав, който включва още и Кейти Пери и The Killers.

Звездите Iggy Azalea и Ели Гоулдинг ще се появят по време на шоуто, както и актрисата от Game of Thrones, Карис Фон Хоутен.  Да не збравяме и звездата от сериала “Arrow” (“Стрела”), Колтън Хейнс.

Ариана Гранде ще е домакин зад кулисите, заедно с МС-то от LMFAO, Redfoo. Уил Фарел ще представи една от наградите на нощта.

Ще бъде бляскаво и невероятно, а ние нямаме търпение.

Автор: Божана Паскалева

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването