Facebook маняка


Някой използват фейсбук за бизнес, реклама и изкарване на доходи, а други цъкат из творението на Зукърбърг денонощно и се чудят каква ли простотия да напишат. Ще ви предложим някой видове фейсбук маняци, които си заслужава да блокирате от социалната си мрежа!


Философа


Какво да ви кажа за този вид – определено са обсебващи. През 20-30 мин. постват някакви велики мисли, за които винаги имаш чувството, че си ги срещал някъде другаде с разликата, че са леко променени. На всеки празник слагат различни снимки, статуси, слова.. Браво, че почитат празниците, но не мисля, че социалните мрежи са мястото за това, нито че е оригинално и ще привлечеш вниманието на някоя мацка/пич. Както и да е… Продължаваме нататък.
Тонове лични снимки


При жените е най – често явление. Без значение как изглежда, дали тъкмо е станала или тъкмо ще си ляга, тя изсипва тонове снимки във фейсбука. Качват се абсурдни снимки, които дори нямат място на личния и компютър. Верно, че са социални мрежи, но не мислите ли, че е банално да качвате снимки, на които изглеждате леко казано – СМЕШНО ? Да качиш за базик 1-2 снимки е приемливо, но 100-200 е леко казано – трагично.