Facebook Ad Спецификации и размери

Инфографика

29.01.2014

Facebook Ad продължава да играе голяма роля за достигането на вашия бизнес до по-голяма аудитория. Все повече хора използват Facebook като платформа за рекламиране на бизнеса си, отколкото за лични нужди.

Нещо повече, веки път, когато от Facebook актуализират своя потребителски интерфейс, се прилагат и нови измерения на рекламните пана, което обърква потребителите, а това не е добре, ако искате рекламите ви да изглеждат впечатляващо и професионално.

Вижте още: Facebook с нова функция: Graph Search

Екипът на Списание VIP откри една доста интересна и полезна инфографика за размерите и спецификациите на всички реклами във Facebook. На нея, представена от Techwyse, ще откриете всички банер размер и изисквания, за да постигнете максимално добър ефект на вашата реклама.

Ако намерите тази графика за полезна, моля споделете я с вашите приятели!

Представяме ви инфографиката от Techwyse: Facebook Ad спецификации и размери

Facebook Ad Спецификации и размери

Спецификации и размери на Facebook рекламата

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването