Фейсбук убива Messenger

Край с Messenger за Firefox

28.02.2014

Фейсбук убива Messenger на 3 март, тази година

Фейсбук Messenger, който бе пуснат във Firefox и Windows през 2012 ще бъде ликвидиран на 3 март, тази година от социалната мрежа.

Ако влезете в акаунта си, ще забележете, че и  през двете платформи ще прочетете следното съобщение.

”Съжаляваме, но вече не поддържаме Фейсбук месинджър за Firefox / Windows и приложението ще спре работа на 3 март, 2014 година. Благодарни сме, че използвахте Messenger, за да достигнете до своите приятели и искаме да бъдем сигурни, че ще продължите да комуникирате, чрез Фейсбук“.

Фейсбук убива Messenger

Край с Messenger за Firefox

Говорител на Фейсбук потвърди спирането и премахна всички връзки с Windows и Firefox. Този ход може много добре да се дължи на факта, че се пускат ресурси към по-важните проекти на компанията, а очевидно Фейсбук Messenger не е приоритет.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването