Фалкао е щастлив от трансфера си в Юнайтед

Колумбиецът е доволен, че се е присъединил към „най-добрият отбор в Англия“

02.09.2014

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед, Радамел Фалкао заяви, че е сбъднал една от големите си мечти да играе във Висшата лига на Англия

Колумбийският нападател се присъедини към Юнайтед в последния ден на трансферния прозорец за едногодишен наем с опция за закупуване. Той приветства новия си клуб, като го определи „за най-добрия отбор в Англия“, въпреки сегашната позиция на „червените дяволи“ в класирането. Бившият нападател на Монако ще се опита да помогне на Юнайтед да ги върне обратно на мястото, където заслужават да бъдат – на върха на класирането.

Вижте още: Уейн Рууни се надява да поведе Юнайтед към успехи

Говорейки след пристигането му клуба, Фалкао заяви, че въпреки трудния ден изминал основно с преговори, чакането си е струвало. „Аз съм много щастлив да бъда част от този голям клуб. Чаках този момент дълго време, а сега съм играч на Манчестър Юнайтед. Чувствам се страхотно и чакането си заслужаваше“, сподели още той.

„Това беше един много дълъг ден. Беше трудно. Чакахме до последния момент, но аз не загубих вяра. Сега искам да благодаря на Бог. Много съм щастлив“, допълни той.

28-годишният стрелец е изключително щастлив, че ще работи с Луис ван Гаал. Той вярва, че останалите испанско говорящи футболисти, ще му помогнат по-лесно да се установи в Манчестър.

Ман Юнайтед привлече Фалкао

Фалкао се присъедини към Ман Юнайтед

Той продължи: „Ван Гаал е много добър треньор, с много опит и страхотно виждане върху играта. Искам да дам най-доброто за отбора, за него и за привържениците.“

„Имам нужда от моите съотборници, за да си тренирам английския език. Мисля, че те ще ми помогнат в много неща, за да се чувствам комфортно в клуба. Имаме много класни играчи. Възхищавам им се. Искам да се срещна с тях час по-скоро. Сигурен съм, че този сезон ще бъде страхотен за нас.“

Фалкао продължи да благодари на феновете за тяхната подкрепа.

„За мен това е сбъдната мечта. Винаги съм искал да бъда тук, защото тази лига е много силна и има страхотна конкуренция. Тя има много добри отбори, а Манчестър Юнайтед е най-добрият сред тях в Англия“, допълни Фалкао.

„Искам да благодаря на феновете, защото ми изпратиха страхотни съобщения. Надявам се, че ще ги зарадвам и ще спечелим много титли заедно.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването