Най-съкровените фантазии на мъжете

Малко научни факти от любимите ни учени

04.11.2014

Какви са сексуалните фантазии на един мъж? Доста интересен въпрос за дамите, без съмнение. Истината е, че сексуалните фантазии на мъжа могат да бъдат безкрайни, точно като вселената ни. Могат да бъдат някои от най-скучните, както и най-извратените мисли, повярвайте ми дами. Но едва ли това ще е проблем за Вас. Едва ли някога сте се съмнявали в нас и нашите умения да фантазираме.

За да затвърдим нашата теория, отново сме ви приготвили малка доза научни факти от нашите любими учени, които не спират да ни изумяват със странните си изследователски проучвания.

Ето какви са най-съкровените фантазии на мъжете:

Мъжете мислят за секс на всеки 20 секунди – Да, момичета. Това е факт и ние изобщо не се опитваме да го прикриваме!

Вижте още: Сутрешен секс или голяма доза кафе?

Мечтаната тройка – това е може би най-често срещаната фантазия на всеки мъж. Е, добре де. Не точно фантазия, а направо мечта.

Разходка в задния двор – почти всеки мъж иска да опита от това приключение: да избяга от стандартното и да опита от дивото. Не ни се сърдете мили дами, всеки иска да опита нещо ново, нали?

Какви са най-съкровените фантазии на мъжете?

Кои са най-сексуалните мъжки фантазии?

Споделяне на партньорката с друг мъж – да ви призная, това ми звучи малко зловещо. Лично аз нямам точно такава фантазия. Даже си падам малко ревнив, че дори да съм се замислял да споделям партньорката си с друг, но явно има и такива мъже, които го намират за възбуждащо.

В анонимната сексуална анкета, която са провели учените от Монреал са се включили мъже на 30-годишна възраст, за да може да се открият най-зрелите сексуални желания.

Вижте още: Добрите момчета си падат по лоши момичета

По време на самото изследване учените са установили и някои от най-сериозните фантазии на жените в леглото. Например жената на средна възраст иска малко по-сурово отношение като пляскане, стискане и т.н. Между другото, този факт показва защо „50 нюанса сиво“ е станал толкова популярен роман сред жените, а именно защото разкрива точно тези фантазии!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването