Фенка помоли Джъстин Тимбърлейк за питие

Леко подпийнала госпожица не се е притеснила да си поиска почерпка от любимия изпълнител

14.10.2014

В забавното видео се появява една фенка, която иска от певеца Джъстин Тимбърлейк да я почерпи с едно питие. Сценката се разиграва по средата на концерта му в Пърт, Западна Австралия, в четвъртък вечер.

Видеото е заснето от тълпата, която записва разговора между госпожица Kambouris и Тимбърлейк, преди поп звездата да започне следващата си песен.

След, като тя изкрещяла – „Джъстин обичам те“! Неговата реакция е била хаплива и директна – „Ти пила ли си?“.

Госпожица Kambouris отрича употребата на алкохол, но поискала от Тимбърлейк да я черпи едно питие. Цялата леко сконфузна ситуация е развеселила доста посетителите на концерта.

Фенка помоли Джъстин Тимбърлейк за питие

Леко подпийнала госпожица не се е притеснила да си поиска почерпка от любимия изпълнител.

Според младата дама обещаната и от любимия певец напитка, така и не пристигнала.

Фенка помоли Джъстин Тимбърлейк за питие

Концерт на Джъстин Тимбърлейк

„След 6 годишно чакане, мечтата ми най-накрая се сбъдна. Не само, че видях Джъстин Тимбърлейк отново, но и бях в състояние да проведа две минутен разговор с него. Позволих си да изкрещя „Обичам те“ и в истински JT стил, той ми отговори с „Аз също те обичам, сладурче“. В този момент, тялото ми изпадна в шок и сърцето ми се разтопи. След това той ме попита дали съм пила. В отговор, аз го помолих да ми купи едно. Той обеща, че ще организира нещо и аз очаквах напитката си… през цялата нощ! Достатъчно е само да кажа, че все още стоя и чакам за моята водка и лимонада“.

„Джъстин ти все още ми дължиш едно питие! Въпреки всичко обаче, тази нощ, на концерта му, беше една от най-хубавите в живота ми! Просто незабравима.“,  Thalia сподели вълненията си онлайн.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.