Феновете на Юнайтед с протест срещу Дейвид Мойс

29.03.2014

Феновете на Юнайтед с протест срещу Дейвид Мойс След като стюардите на Олд Трафорд е трябвало да пазят банера „The Chosen One” след домакинската загуба на Юнайтед в градското дерби с 0:3 срещу Сити, привърженици на „Червените Дяволи“ показаха своята ярост и протест срещу новия мениджър на клуба – Дейвид Мойс.

Много от феновете на Юнайтед остават верни на Мойс и вярват, че му е нужно още време за да поведе отбора към нова ера, но някои от тях вече за изгубили търпение и сформират движение срещу новия мениджър.

Банер с надпис „Wrong One-Moyes Out” прелетя над Олд Трафорд в днешния двубой срещу Астън Вила, който завърши с успех на Манчестър Юнайтед с 4:1. Средствата за банера са събрани благодарение на фенското списание Red Issue, както и привържениците на тима, които общо са събрали над 1000 паунда, за да осъществят тази инициатива, която явно е началото на протест от страна на феновете на Манчестър Юнайтед.

Феновете на Манчестър Юнайтед протестират

Тази проява от страна на феновете ще натрупа още повече напрежение върху Мойс, както и върху целия отбор на Юнайтед, но със сигурност ще изпрати съобщението на феновете към постоянно присъстващите идоли и директори на клуба като Сър Алекс Фъргюсън и сър Боби Чарлтън.

Припомнете си 8-те тайни на успеха от Сър Алекс Фъргюсън

След като те избраха кой да замества великия Фъргюсън, може ли този протест да започне да поставя под въпрос тяхното решение?

С днешната яростна постъпка на феновете и с тяхното ясно послание към мениджъра Дейвид Мойс, той ще трябва да подготви много добре своя тим срещу немската машина – Байерн Мюнхен и да покаже на всички, които обичат Юнайтед, че той е „правилният“,  като победи във вторник.

Какво мислите за тази постъпка на феновете на Юнайтед? Правилна ли е тя или ще донесе още повече напрежение в съблекалнята на отбора?

Автор: Иван Караиванов

http://youtu.be/cPadhXaM_qU

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването