Фърги се завръща с ново видео

18.11.2014

Новото видео на певицата е тук, за да ни сгрее през студените зимни дни. Заедно с него, тя ни отвежда право към Западното крайбрежие.

Видео клипът е към новия й сингъл „L.A.LOVE (la la)“, продуциран от DJ Mustard, който изтече в нета миналия месец.

39-годишната звезда, не е пускала нов албум от осем години насам. Песента е водещ сингъл от нейния дългоочакван втори солов албум. Певицата от The Black Eyed Peas потвърди, че работи по своя нов албум, който се очаква да излезе в средата на август. Това ще е и нейният първи вкус!

Фърги се завръща с „L.A.LOVE (la la)“

Но това ли ще бъде голямото завръщане за поп певицата? Над 2 милиона гледания за 3 дни – определено силно завръщане за Фърги. Изглежда, че се очертава една добра нова година за женския рап!

Fergie се завръща

Източник: idolator.com

Пилотното парче „L.A.LOVE (la la)“ на моменти наподобява сингъла на Iggy Azalea – „Fancy“. Само, че в него сега Фърги прави една много добра  „Ода за Лос Анджелис“, която вече здраво е заседнала в главите ни. С прилики с други парчета или не, факт е че феновете на Fergie са доволни от нейното завръщане и силно я подкрепят.

Вижте още: Първи поглед към видеото “Guts Over Fear”

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.