FIAT 124 Spider – достъпният роудстър

Новият роудстър на компанията

22.11.2015

Скъпи приятели. Настана нов ден за любителите на малките, леки и достъпни двуместни роудстъри, защото на пазара пристига новото кабрио на FIAT – 124 Spider. Моделът е базиран на Mazda MX-5, като от италианската компания по никакъв начин не крият това. Тук не говорим просто за смяна на собствеността и емблемата, а за нещо много повече. Определено FIAT 124 Spider притежава своето „чисто италианско поведение на пътя“.

FIAT 124 Spider е новият еталон в средния клас кабриолети

Името идва в чест на юбилея на стария FIAT 124 Spider, а философията на новия модел не се е променила и си остава същата – достъпна и забавна за каране малка кола.

Интериорът на FIAT 124 Spider идва непроменен от този на Mazda MX-5. Единственият различителен белег, който ще ви помогне да различите двата модела отвътре е емблемата на FIAT.

FIAT 124 Spider - достъпният роудстър

FIAT 124 е със сходен интериор като Mazda MX-5

Същинската разлика, която различава двата модела се крие под капака. Атмосферният двигател на MX-5 е заменен с 1.4-литровият турбо агрегат от Abarth, който разполага с мощност от 160 конски сили. Автомобилът разполага с 6-степенна механична или автоматична скоростна кутия, а задвижването е със задна предавка.

Вижте още: Mercedes S-Class Кабрио

Интересен маркетингов трик от страна на FIAT е, че първите 124 броя ще бъдат оборудвани с пълни екстри и ще носят специалното означение “Prima Edizione Lusso”. Ако искате да сте един от първите собственици на новото бижу на FIAT, то бъдете готови финансово през пролетта на 2016 година.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването