Филмът „Икономът“ отваря с 25 милиона долара!

24.08.2013

Филмът "Икономът" отваря с 25 милиона долара!

През изминалият уикенд, три от четири нови филма бомбардираха боксофиса. Но стопроцентов победител на уикенда е филмът на Lee Daniels – „The Butler„.

Драмата обхваща гражданските права и спечели солидна сума от 25 010 милиона щатски долара. Филмът се гордее със своите звездни артисти, с участието на Форест Уитакър, като иконом на Белият Дом, който е прекарал десетилетия, обслужващ различни президенти, Опра Уинфри като преданата му съпруга, и David Oyelowo е най-големият му син, който активно участва в социалната промяна. В него има и бонус от разпознаваеми артисти, които играят президенти, Робин Уилямс, като Айк, Джон Кюсак, като Никсън, и Алън Рикман, като Роналд Рейгън.

„Икономът“ е пуснат почти по същото време, като филмът „The Help“, преди две лета.

И добрата новина е, че тази афроамериканска драма, е един наистина много добър филм, който говори от името на хората, които са живели в тези тежки времена.

Определено филмът е голям хит, който трябва да се гледа.

Автор: Божана Паскалева

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.