Мисията невъзможна 5

В кината от юли 2015

15.05.2015

Това лято любителите на невъзможните мисии, с нетърпение ще очакват петата част на поредицата. “Мисията невъзможна 5” разбира се няма как да се състои и без звездата си – Том Круз. Героят му Итън Хънт, макар и малко поостарял, няма да пропусне най-горещите каскади.

Мисията невъзможна 5 – премиера 31 юли

Екипът на агента отново трябва да се изправи срещу своя антипод – мистериозен синдикат от агенти убийци, които единствени могат да изпълняват по-невъзможни мисии от тях самите. Невъзможната мисия – тоталното разбиване на синдикатите ‘The Syndicate’ и ‘Rogue Nation’.

Мисията невъзможна 5

Снимка: http://schmoesknow.com/

Първоначално премиерата се готвеше за края на годината, но понеже тогава се очакват няколко други топ премиери, продуцентите явно са решили да позабързат нещата. Официалната дата за излизане по кината е 31 юли 2015.

Вижте още: Голямата плячка

Предишната част (“Мисията невъзможна: Режим Фантом”) се превърна в най-големия хит от поредицата и приходи над 700 милиони долара. Така че феновете ще очакват доста от петата част.

Освен Том Круз, в главните роли ще влязат Джереми Ренър, Пола Патън, Саймън Пег, Винг Реймс.

Премиера 31 юли 2015

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.