“Final Song” от датската сензация Mø

След миналогодишния хит "Lean on", е време за нов летен трак

28.06.2016

Датската певица и текстописец Mø, която си партнира с групата Major Lazer за миналогодишния хит на лятото “Lean On”, сега се изповядва красиво в новата си песен – “Final Song”. Тя е продуцирана от британския хит мейкър MNEK (“виновен” за хитовете на Zara Larsson – “Never Forget You” и “Hold Up” на Beyoncé.

“Final Song” от датската сензация Mø

Заедно със супер странния си модерен саунд, продукцията ни отвежда към финалния резултат. Надяваме се така приятно да ни изненада и новият албум на датската звезда.

Сингълът на Mø – “Final Song”, ни отвежда в един свят на духовност, животински мечти и една нестихваща сила, която ни кара да правим, това което обичаме.

“Final Song” от датската сензация Mø

Датската сензация Mø

“Написах парчето заедно с MNEK и Noonie Bao (двамата души, които аз просто обожавам), в Лос Анджелис по-рано през тази година.”, споделя Mø.

“Ние всички трябва да се чувстваме доволни вътрешно, за да бъдем най-добрия вариант на бъдем себе си. Но това не винаги е лесно, това е чувството, което ме вдъхнови да напиша този текст. Когато сте обединени с вътрешната си светлина, Вие можете да победите страховете си и да летите напред към мечтите си!”, допълва още датската певица.

Песента “Final Song” е пъвият релийз на изпълнителката от сътрудничеството и с Diplo по проекта  “Камикадзе”.

Чуйте приятното звучене на парчето:

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.