Ford GT дебютира на европейска земя

Новият звяр на американската компания беше представен в Женева

15.03.2015

Ford GT беше поредният супер автомобил, който дебютира на автомобилното изложение в Женева. Със сигурност можем да кажем, че никой от гостите не пропусна щанда на Ford и едва ли ще се намери някой, който да не е харесал супер автомобила на американския автомобилен гигант. Ford GT беше представен в сребърно-син цвят и определено можем да кажем, че този цвят го прави доста „секси“. Няма много информация около автомобила и неговата цена, но със сигурност ще бъде много по-висока от тази на предшественика му. Както знаете от Ford обичат да пазят тайни, но до кога? Рано или късно ще трябва да ни запознаят отблизо с новото си „зверче“.

Супер автомобилът Ford GT стъпи на европейска земя

Под капака на новия „убиец“ на Ford се крие V6 Eco Boost двигател, задвижван от 600 конски сили и 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител. Колата е обута с 20-цолови джанти, а всичко останало свършва до тук. От американската компания не искат да разкрият нищо повече за автомобила и неговите динамични показатели. Явно го намират за забавно да ни дразнят и да ни държат в неведение. Едно от малкото неща, които споделиха представителите на Ford пред медиите e, че новото GT ще един от най-добрите серийни автомобили  с отношение тегло/мощност и ще предлага „невероятно ускорение“.

Ford GT дебютира в Женева

Производството на Ford GT започва през 2017?

Вижте още: Shelby GT350R – най-мощният мускул в историята

За нас не остава нищо друго, освен да се насладим на прекрасните снимки на автомобила и да тръпнем в очакване за повече специфична информация в идните седмици.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването