Г-жа Бекъм ще е дизайнер на “50 нюанса сиво”

Пош спайс печели възлагането, спрямо много силната конкуренция на големи модни къщи

08.09.2013

След като преди дни стана ясно, кои актьори ще са в главните роли, на така очаквания филм “50 нюанса сиво”, вече е ясно и кой ще се заеме със стайлинга им. Невероятно стилната Виктория Бекъм поема задачата да пресъздаде, чрез облекла, образите на неопитната студентка Anastasia Steele и плейбоят милиардер Christian Grey.

Виктория Бекъм ще е дизайнер на “50 нюанса сиво”

Пош спайс печели възлагането, спрямо силната конкуренция с модни къщи, като Dolce and Gabbana, Diane Von Furstenberg, Calvin Klein и Marc Jacobs. Защо ли Universal избират точно нея? Може би заради славата и на секси модна икона, са преценили, че ще се справи добре в обличането на провокативните персонажи.

В свое изказване г-жа Бекъм споделя, че е един от най-големите почитатели на романа. А какво да очакваме от облеклата на главните герои? Предстои да разберем през 2014, когато е премиерата на филма.

Вижте още: Рита Ора и Джейми Дорнън в “50 нюанса сиво”

Източник: deccanchronicle.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.