„Игра на тронове“ се завръща

Най-гледаният сериал по HBO

17.03.2016

Готови ли сте?

Зимата свършва за нас, но идва отново за героите от популярния сериал „Игра на тронове“. Шести сезон е очакван от феновете по света с огромно нетърпение. Премиерата му ще е през април, като вече се разпространява официалния трейлър.  В профила на HBO в Twitter, премиерата на новия 6-ти сезон на сериала, ще се състои на 24 април 2016-та година.

„Игра на тронове“ се завръща през април 2016 със шести сезон

От първия тийзър ясно личи, че запалянковците по сагата, (базирана по черновата на книгата – “Ветровете на зимата” (The Winds of Winter), на автора на поредицата от “Песни за лед и пламък”, Джордж Мартин), има още какво да очакват, дори след така нелепата смърт на любимеца им Джон Сноу.

Повечето от главните действащи лица са още тук. До кога? Ами ще видим! Нещо което сме свикнали да очакваме от сериала и което се превърна в негова емблема – драма, секс и насилие…

"Игра на тронове" се завръща със сезон 6

Снимка: gadgetfreak.gr

Айзък Хемпстед Райт ще се завърне в ролята на Бран през този сезон, както и се очакваше. Героят му ще мине през обучението на Триокия гарван, а виденията му от настоящето и от миналото, ще са основна част от сюжета на шести сезон (поне така се предполага).

А можем ли да очакваме и едно шеметно завръщане на Сноу? Кой знае? Може би?

Следете и ще разберете!

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.