Гардеробът ми се “пръска по шевовете”

10.06.2013

и в твоя гардероб ли няма мястоГардеробът се “пръска по шевовете”, а ти пак нямаш какво да облечеш. Звучи ли ти познато? А последният път, при подреждането, когато реши, че всяка дреха някак си ти казва “Не ме изхвърляй”. Време е за промяна. Виж какво ти предлага Списание VIP.

 

Настрой се психологически да започнеш

Може и да звучи нелепо, но е необходимо. Целият този куп дрехи чака теб и само като си представиш, че те очаква и сгъване, след като ги изкараш, го оставяш да друг път. За това, избери си ден, отдели си 2-3 часа и нека приключението започне. 

гардеробът

Изкарай всичко

Най-ефективно е да изкараш всички дрехи на леглото, за да видиш колко много са всъщност. Когато го направиш, ще откриеш доста добре забравени съкровища. Раздели ги по вид или цвят, както на теб ти харесва. Аз обичам да ги разделям по вид – поли, панталони…, а когато ги преброя, виждам парите си, инвестирани в купища плат.

Забавната част

Аз обожавам да го правя – обличам почти всяка от дрехите, комбинирам я с други, оглеждам се, представям си къде мога да я облека, а за фон ми върви готина музика. Ако дрехата, която е на “изпитателен период” не ми създаде добро настроение и позитивна емоция, я изхвърлям. А понякога емоционалната раздяла с дрехите е доста трудна. Сега трябва да си твърда и просто да я отделиш в другата купчинка.

гардеробът ми се пръска по шевовете гардеробът ми се пръска по шевовете

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването