Джентълмен в 21 век? Възможно ли е?

Кратък наръчник

05.02.2018

За съжаление в 21 век доста от ценностите са се променили в сравнение с миналото. Много е трудно да говорим за морал, уважение, човешки ценности и възпитание. Трудно е да говорим за стабилни семейства и любов. Все по-трудно се намират истински хора, хора които знаят какво искат от живота и не го постигат с цената на унижението. Хора, които се борят за семействата си и които държат да възпитават децата по правилния начин. От тук следва, че ще е още по-трудно да говорим и за джентълмени, нали? Все по-модерно е мъжете в днешно време да се държат като пълни идиоти и да го играят на гангстери без покритие. А още по-модерно е жените да се кефят на подобен тип „екземпляри“. Жалка картинка.

Това да си джентълмен не е отживелица, а истинска привилегия. Малцина имат смелостта да бъдат истински мъже в свят, пълен с псевдохора. Още по-малко са и истинските жени, които оценяват подобен тип мъже. Това не трябва да ви плаши. Не трябва да се страхувате да бъдете различни и по-добри хора от останалите, а днес ще дадем началото на тази промяна. Естествено промяната важи за всички онези от вас, които искат да се потопят в един по-изискан свят, където на мода не е простотията!

Как да бъдеш джентълмен в 21 век

Кодекс на джентълмена – за да се получат нещата, трябва да има закони. Това са законите на „истинските мъже“.

Уважавайте чуждото мнение – всеки има своята гледна точка. Дори хората да не са прави, покажете респект и уважете мнението им. Не спорете с тях, а бъдете над нещата.

В свят, пълен с тенденции, ще остана вечна класика.

Подбирайте мъдро думите си – говорете елегантно и със стил, а не като пълен простак. „Ко става копеле“ определено не е израз на един възпитан и стилен мъж.

Бъдете смели – не оставяйте нещата да се носят по течението. Поемете контрол и сбъдвайте мечтите си.

Джентълмен в 21 век? Възможно ли е?

Виж повече тук

Бъдете любезни – това да отстъпиш мястото си в автобуса на по-възрастен човек не е демоде! Напротив, това е уважение към по-възрастните!

Бъдете грижовни – грижете се за приятелите и семейството си. Обгрижвайте ги и винаги бъдете на разположение, когато имат нужда от вас.

Истинската сила на един мъж се познава по усмивката на жената, която седи до него

Накарайте я да се чувства специална – жената заема особено важна част от живота на джентълмена. Не я разочаровайте и не позволявайте на усмивката да пада от лицето й.

Дръжте на думата си – това определено не е качество на голяма част от мъжете в днешно време. Не изневерявайте на себе си и изпълнявайте това, което обещавате!

Това са само част от съветите, които можем да ви дадем. Ако наистина искате да се потопите в изискания и елегантен свят на джентълмените то gentlemanscode.bg е вашето място!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването