Гери-Никол открива сезона във Варна!

15.03.2017

Тази седмица е белязана от едно събитие, за което определено ще се говори много. Новият парти сезон в Cocktail Bar Strike, ще бъде открит с една от най-скандалните, най-обсъжданите и най-талантливите звезди в България – R&B дивата Гери-Никол! Датата е 17.03 петък, а участието на Гери е истински прецедент! Седмица преди цяла Варна да полудее под звуците на “Готина и луда”, всички места бяха разпродадени!

Гери-Никол открива сезона във Варна

Изпълнителката е обещала луд купон до ранните часове на 18.03 а организаторите – грандиозно шоу! Припомняме, че Гери-Никол е един от най-актуалният артист в България в момента, като четирите и клипа имат на 70 милиона гледания в интернет. Звездата изгря в телевизионен реалити формат и до момента показва, че още дълго време ще слушаме за нея.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.