Джеси Джей възвръща Girl Power движението!

В новия ми албум има осезаемо, женско влияние! - Джеси Джей

27.09.2014

Новият албум на Джеси Джей, който е озаглавен “Sweet Talker”, ще се появи през месец октомври. Главно е съсредоточен върху всички женски въпроси.

Британската певица се подготвя за излизането на третия си албум, през следващия месец. И предупреждава феновете, че той ще бъде много добър.

Джеси Джей възвръща Girl Power движението в новия си албум

Далеч от закачливите поп песни, Джеси вече се фокусира над нейните музикални способности. Тя предава възходите и спадовете, през които дамите трябва да преминат, когато търсят любовта.

“Да бъдеш уверена, като жена, преживяла раздялата в любовта, е тъжно. Всички тези неща, които преминават, през нас жените, са вътре в албума”, обяснява Джеси, на британския вестник Metro.

Вижте още: Джеси Джей, Ариана Гранде и Ники Минаж

“Песента за раздялата, не е сълзлива. Това е всичко, което аз чувствах”.. “Има два вида гняв. И единият е мек, където искате някой да ви крещи, но той не го прави и си отива. Не! Всичко е наред! Можеш да си тръгнеш. “И ти си като: “Кажи нещо друго”! Това е видът на разбитото ми сърце”.

26-годишната звезда, която е излизала с мъже и жени в миналото. Признава, че всеки, който иска да се получи, трябва да осъзнае, че:

“Всеки, който излиза с жена, която е много независима и много заета, просто трябва наистина да разбере, че тя е заета и независима”, казва тя.

Джеси също така коментира, скорошните скандали, с участието на хакнати, частни снимки на звездите, които си проправиха път към мрежата.

Те бяха на звездите – Дженифър Лорънс, Габриел и Амбър Хърд, с които хакерите са залели интернет.

“Не мога да изчакам и моите да излязат”, пошегува се тя, за британския вестник “Daily Star”. “Има по едно лошо момиче, във всяко добро момиче”.

“И аз съм човек и всяка една жена, в тази индустрия, която е на по-дълго разстояние, понякога трябва, да поддържа връзката си някак”.

“Да, това е ужасно и отвратително, че се случва. Но аз наистина мисля, че ако си известен, ще трябва да очакваш, че тези неща, могат да се случат”.

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта – hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.